Post by cauvomaverma on Mar 6, 2022 3:43:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods daudz zelta ▞▞▞
▞▞▞ Rush 2022 version ▞▞▞
Bija patiešām grūti spēlēt, es visu laiku kļuvu ļoti neapmierināts
Tas ir forši, bet pēc kāda laika tas kļūst garlaicīgi
Viss par spēli piesaistīja manu uzmanību dažas stundas katru dienu, bet pēc kāda laika es sāku dot tās pašas misijas pār Nd.
Ļoti laba spele👍👍👍
Labi, bet grūti
jauki, bet tas ir grūti, es turpinu zaudēt visus šķēršļus un ātrumu, un bla bla bla tik daudz detaļu
ļoti jautri un augstais rezultāts ir 120 lol
Es tikko lejupielādēju spēli un tā pat nedarbojas!!!!!!!!!!!!!!!!Ja uztaisi spēli un tā nepublicē spēli
Pārsteidzoša un aizraujoša spēle, īkšķi izstrādātājam. Bet vēl viena lieta, spēle varētu būt daudz elastīga un forša, ja bumbu vadītu, bīdot to uz sāniem, nevis piesitot.
Es ienīstu reklāmas.
Jautri, ļoti atkarību un laikietilpīgi
Tik labi, ka man tas ļoti patīk. Tā ir spēle, kuru es varu spēlēt, veicot vairākus uzdevumus, jo tam nav pārāk lielas nozīmes, ja jūs avarējat, taču tai ir arī izaicinājuma elementi, jo tā ir tik sarežģīta. Ļoti ieteicams, tā atšķiras no citām spēlēm, ko esmu spēlējusi, un labāka.
Spēle ir patiešām laba, bet reklāmas ir patiesā problēma. Pārāk daudz papildinājumu un nav iespēju tos izlaist.
Tā ir lieliska spēle, un tā vispirms bija bezsaistē, bet tagad tā ir tiešsaistē, un tajā ir vairāk reklāmu, un tā nedarbojas pareizi
Kas notika ar šo lietotni?! Es to visu laiku spēlēju, un tas bija brīnišķīgi! Es atgriežos pēc diviem gadiem, un tas ir apsēsts ar reklāmām. Es saņēmu spēli vakar, un man jau ir bijusi avārija pēc 14 spēļu raundiem. Tas patiešām rada vilšanos.
Man patīk šī spēle, tajā ir aizraušanās, jautrība un aizraušanās. Bet diemžēl neviena spēle nav ideāla, un man ir tikai 1 problēma ar šo spēli, proti, ka tai vairs nav, tā ir pārāk vienkārša, bet kopumā tā ir ļoti laba👍👍👌👌✌✌💝
Rush อาร์เคด dqcb
Jauka spēle, lūdzu, uzlabojiet grafiku
Šī ir jauka spēle, bet man ļoti patīk tie, kuri zina, ka šī ir slikta spēle vai tā, bet šī spēle ir mana mīļākā spēle, man šī spēle patiešām patīk 😁 jā, tāpēc šī ir mana atsauksme, lūdzu, instalējiet šo spēli, es jau instalēju šo spēli♥️ 😙😙, lūdzu, atzīmējiet šīs atsauksmes ar Patīk .....
tas nav tik aizraujoši un nav izaicinoši
Šī ir jauka spēle, kurā bumbu tērē ļoti ātri, un ikonas ir ļoti labas, un bumbiņas ir ļoti labas, un ceļš ir ļoti labs. Man patīk šī spēle, kas ir piešķirta simtiem, tūkstošiem, lakhiem miljardu vairāk zvaigžņu.
tik aizraujoša un pārsteidzoša spēle. taču grūtības nav joks, taču tas padara šo spēli par lielisku, tas ir izaicinājums. Tā nav garlaicīga kā citas spēles.
Spēle ir laba, to nevaru noliegt. Man patika spēles mūzika, grafika un vienkāršība. Vienīgais, ar ko es neesmu apmierināts, ir tas, ka dažu iemeslu dēļ man nācās pārinstalēt lietotni un es zaudēju visu savu progresu, lai gan spēle bija saistīta ar manu Google kontu.
Rush Arkada xpqc
Rush Arcade acx
Gg
Es domāju, ka tā ir lieliska spēle, un viņiem vajadzētu izveidot vairāk līdzīgu spēļu, jo lielākajai daļai manas ģimenes tas patīk, tāpēc es domāju, ka jums tā ir jāiegūst, un, ja tā nav jūsu tips, tad meklējiet citu spēli, bet kopumā es domāju, ka jums vajadzētu iegūt šo spēli tas ir pārsteidzošs.
Kelime Arama Türkçe Kelime fhzc
Forša spēle Es saprotu, ka jums ir vajadzīgas reklāmas, lai spēle būtu bezmaksas, bet man nepatīk šeit redzamās reklāmas, lūdzu, paldies
salabot grafiku, izskatās šī 2002. gada versija, pievienojiet grafikas iestatījumu pamatus!
Šī iemesla dēļ es tik daudz palaidu garām koledžā.
aizņem pārāk ilgu laiku, lai iekļūtu spēlē, es gaidu 3 minūtes un nekas neparādās.
Sherna nigērija labaka
Es varu teikt, ka šai spēlei nav nepieciešams nosaukums, ka tā ir laba, un es varu teikt, ka šī spēle ir vissliktākā un sliktākā, jo tajā ir pievienoti papildinājumi. Šīs spēles papildinājumu dēļ mēs arī nevaram pielikt pirkstu uz ekrāna. Bez interneta arī nāk papildinājumi.
Man sākuma viņa kāras bet nu vairs nē man jau ir 157
Pirmajās pāris reizēs, kad spēlēju šo spēli, es dusmojos, ka nevarēju tikt tālāk par pirmo daļu, bet, turpinot spēlēt, man spēle sāka patikt, un mani uzmundrina katru reizi, kad to izturēšu (katrs līmenis, ko varēju izturēt). 5 zvaigznes tā ir diezgan lieliska spēle, ja jums patīk izaicinājums.
šī spēle ir pārsteidzoša, bet dažreiz tā traucē, es piešķiršu 5 zvaigznītes, kad tā beigsies
Sabrūk un neatveras. Es šo spēlēju jau gadu
Man patīk šī spēle, tā ir tik jautra un prasa lielu koncentrēšanos un ātrumu, noteikti iesaku šo spēli tiem, kam patīk izaicināt, tā lielākoties ir tik pārsteidzoša, ka es pat nespēju pārspēt savu labāko rezultātu un rada atkarību❤
Visu laiku sliktākā spēle... Spēles skaistums ir lēns un vienmērīgs kāpums grūtībās, kas ir grūtāks par nākamo posmu. Esmu to izmēģinājis atkal un atkal, un nekad neesmu pārsniedzis 15. Atvainojiet, bet tas man nedarbojas kā spēle.
Lieliski piemērots mērķtiecīgam spēlētājam, sākumā var būt grūti, bet, kad pierodi, tas ir jautri un relaksējoši! Papildinājumi neaptver visu ekrānu, kas man šķiet ļoti noderīgi, grafika, formas un krāsas ir ļoti skaistas. 10/10 ieteiktu lejupielādēt!
Rush Arkada xpqc
pauze spēles vidū!!
Ļoti slikta kontrole Bumbiņa pārvietojas vēlu pēc pieskāriena....👎👎👎👎
Mēģiniet pārspēt manu rezultātu 156
Tik grūti un izaicinoši, bet labi
Ienīst reklāmu, kas tiek parādīta spēles laikā un bloķē ceļu un gaidāmos šķēršļus. Tas tiešām ir apgrūtinoši, jo es nevaru abonēt bezmaksas reklāmu.
Rush Arcade acx
Jautri, bet 10 minūšu laikā sapratu, ka es to iesūcu. Atinstalēta. Vēlos, lai tas nedaudz palēninātu... piemēram, ja kāds bozo (piemēram, es) nevar pabeigt līmeni, palēniniet to, lai dotu viņiem sniega bumbas iespēju ellē.
Lai gan tie bija vienkārši, viņi izmantoja vienkāršu ideju un noslīpēja to līdz gandrīz ideālam skaistumam tiem, kam patīk ātrākas spēles. Tas nav paredzēts tiem, kas dievina cīņu vai nevar tikt galā ar kaut ko ātrāk par gliemezi, taču plašam, plašam diapazonam šis labi padarītais vienkāršas spēles skaistums izrādīsies izcils, viegli izpildāms laiks. slepkava.
Absolūtas piecas zvaigznes. Fona mūzikas ritmi un dizains ir patiešām labs. Diemžēl spēlējot tiešsaistē, ir daudz reklāmu.
Jūsu spēle ir slikta, tā nepārtraukti traucē horizonts darbojas vienkārši
Aizraujošs jūsu reakcijas laika, novērošanas prasmju un pacietības tests. Šādas spēles ir maz un tālu. Es nevarēju tam piešķirt 6 zvaigznes, tāpēc piešķīru 5.