Post by cauvomaverma on Mar 6, 2022 3:40:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ ABC News - US \u0026 World News ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ABC News - US \u0026 World News IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo kovance ▞▞▞
▞▞▞ ABC News - US \u0026 World News 2022 version ▞▞▞
Predstavlja najboljšo aplikacijo za novice. Prav tako sem navdušen nad poročanjem in tem, kako je "zelo pošteno in uravnoteženo". (Dodal sem "sejem", da bi Foxu malo otežil).
Ni ljubitelj posodobitve. Morda je čas, da poiščete novo aplikacijo za novice.
Videoposnetki se ne pretakajo na mojem Androidu
ABC News - US & World News সংবাদ ও ম্যাগাজিন pru
dodajanje zmožnosti podnapisov na videoposnetke bi bilo super.
To aplikacijo sem nekajkrat posodobil in na androidu se nenehno zruši. Čas je za odpoved 😢
Včasih je bilo dobro. Zdaj vsakič, ko končam z branjem zgodbe, se pomakne vse nazaj na vrh. Včasih se brez razloga pomakne na vrh. Popravite ali pa je čas za drugo aplikacijo za novice.
Frustrirajuće potrebuje boljšo zasnovo, jasnejšo..preveč oglasov
Frustrirajuće ... pri branju zgodbe aplikacija uporabnika vedno vrne na prvi zaslon. Ne najdem načina, kako to popraviti.
ABC News
Že leta je bila moja priljubljena aplikacija za novice z odličnimi članki. V zadnjem letu je postal skoraj neuporaben zaradi zrušitev, dolgih časov nalaganja in neodzivnosti. Prosim popravite.
Odločil sem se, da ne bom poslušal 20-minutne epizode novic o začetku in zaprl aplikacijo in pogovor se je nadaljeval. Nisem mogel zapreti, moral sem jo odstraniti, grozno je
Aplikacija zamrzne in se pogosto zapre.
Aplikacija se nenehno zruši ali pa se sploh ne naloži. Zdi se, da druge aplikacije za novice nimajo te težave
Odstranitev tega, dokler ni dodana nekakšna podpora za predvajanje. (po možnosti Chromecast) Ko gledam prenose v živo ali zaslišanja v senatu, raje ne bi izpraznil telefona do smrti, da ne omenjam, da nočem obremenjevati oči 2 ali 3 ure. Vse dobro zaokrožene video aplikacije imajo podporo za predvajanje! Res bi rad uporabljal to aplikacijo, a dokler ne pride tak čas, bom moral svoje novice poiskati drugje. 😕
Zelo dobra aplikacija. Hvala vam. Nadaljujte z izboljševanjem. Vedno sem bil oboževalec ABC TV, tudi oddaj, ki jih imate. Nadaljuj z dobrim delom. Hvala vam.
Preveč oglasov zamaši celotno aplikacijo
Ko končate zgodbo in pritisnete gumb za nazaj, vas popelje na začetek aplikacije.
Vsakič, ko zapustim članek, se premakne na vrh in se znova naloži. To izgubi moje mesto. Prav tako želi popoln dostop do mojih medijev in prostora za shranjevanje. zakaj? Odstrani
Všeč mi je vir novic, vendar se aplikacija nenehno zruši. Zgodbe se včasih ne naložijo, prosim, popravite to. Ljubim abc novice!! Kar naprej govori resnico!!!@@
Oh!, kako bi si želel, da bi to aplikacijo ocenil z 0 zvezdicami ... brez dvoma je to NAJSlabša aplikacija od več kot 100 na mojem telefonu ... zamrzne in/ali se zruši v 2-5 minutah. odpiranje aplikacije vsakič!!! To se sploh NE zgodi pri nobeni moji drugi aplikaciji za novice ali drugem obdobju!...ne pri NBC ali CBS ali FOX!!!...v primerjavi običajno delujejo brezhibno.
Ne najdem, kako zapreti aplikacijo, da se še vedno ne izvaja, ko končam z njo
Preveč ponavljajočih se oglasov
zaželene napisane zgodbe.
Ko med uporabo aplikacije izberete naslov s strani s seznamom za podrobno branje in se po zaključku branja novic vrne na stran s seznamom, se aplikacija vedno vrne na vrh strani s seznamom, kar je zelo neprijetno. Za lažje nadaljevanje branja naj se aplikacija vrne na mesto, kjer se nahaja naslov novice na strani s seznamom naslovov. Prosimo, da odpravite napako.
Nisem našel prenosa v živo.
Aplikacija mi pošilja obvestila o člankih, ko pa izberem obvestilo, odpre aplikacijo, vendar ne najdem članka obvestila. Zato želim blokirati obvestila, vendar ne morem ugotoviti, kako to storiti. Razmišljate o odstranitvi, da bi ustavili nevredne obvestila.
Chemical Substances: Chem-Quiz শিক্ষামূলক ted
Neumna aplikacija. Vsakič, ko dokončam članek, me aplikacija vrne na vrh novic. Ne želim iti na vrh, želim nadaljevati z delom do člankov, ki jih želim prebrati. Vsakič, ko se vrne na vrh, se moram pomakniti nazaj do naslednjega članka, ki ga želim prebrati. Aplikacija tega ni vedno naredila in je zelo moteča, preprečuje mi, da bi jo uporabljal tako pogosto, kot sem včasih. Odstranjevanje in posodabljanje ne naredita ničesar. Smešno. Lahko narediš bolje.
Odkar sem bil prisiljen nadgraditi na Android 10, ne morem več deliti člankov na Facebooku (ali skoraj kjer koli drugje) iz te aplikacije.
Ta aplikacija v sistemu Android se izklopi, ko kliknem videoposnetek z novicami. Nenavadno, to se ne zgodi drugim novičarskim aplikacijam
Večino časa se fotografija ali video ne ujema s člankom. Ko izberete članek in se nato vrnete nazaj, vas popelje vse nazaj na vrh. Kot novice ABC, vendar zaradi te aplikacije poskušam najti drugo tiskovno agencijo z boljšo aplikacijo.
Dobro, uravnoteženo poročanje. Pove tako kot je, brez laka in neresnic. Vesel sem, da lahko še vedno dostopam do njega prek androida v Združenem kraljestvu. Lep dotik, da lahko zgodbe shranite in jih pozneje ponovno preberete. Govori resnico o Putinu in njegovi dolgoletni zapuščini kleptokracije in zlorabe Zahoda in zahodnih vrednot.Aplikacija ABC News je čudovita aplikacija, ki jo morate imeti za VSE! Ta aplikacija, enostavna za krmarjenje, je in naredi vse, za kar pravi, da je sposobna in še nekaj! To aplikacijo zelo priporočam vsem, še posebej tistim, ki imajo radi jasne novice našega planeta.
Težko je navigirati in se kar naprej zaklepa.
Aplikacija se od začetka ne odziva. Počakajte, počakajte, počakajte, počakajte, pošljite povratne informacije. Odstrani.
Lepo bi bilo videti več pozitivnih člankov, ki ne omenjajo zvijače POTUS-a. Obstajajo običajni ljudje, ki delajo neverjetne stvari, ki jih je vredno omeniti.
Najboljše, kar sem poskusil. Postavitev je odlična. Enostaven za branje. Ne zruši se nenehno.