Post by cauvomaverma on Mar 6, 2022 3:34:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SkyDemon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SkyDemon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ SkyDemon 2022 version ▞▞▞
je to skvelé, ale vymenil som svoj ASUS 371 za nový model a táto aplikácia nebude spustená, takže ak by ste sa kvôli tomuto systému Android vyvarovali telefónu Asus 7 me372, ale na ipad t, naozaj dobré, škoda, že nie fanúšik jablka by tomu dal 5, ale nemôžem to spustiť.
Zlatý štandard
nie zadarmo
Len to najlepšie
Ahojte, práve som vám poslal spätnú väzbu s protokolom chýb. Po poslednej dnešnej aktualizácii už nemôžem spustiť aplikáciu na mojej karte galaxie a6. Môžem sa vrátiť k predchádzajúcej verzii, kým problém nevyriešite? S pozdravom Bojan Edit: To isté sa deje na mojom telefóne Samsung Galaxy S7.
Skvelý kus leteckého softvéru!
Zložitá navigácia na stránke
Používam skydemon na galaxii Note 10.1, je to naozaj skvelá aplikácia na plánovanie a monitorovanie počas letu. Teraz na Nexus 7 s namontovaným strmeňom, ešte lepšie. Veľmi vysoko odporúčané. Úžasný vývoj tohto produktu. Teraz beží na Galaxy Tab S2 8"
Úžasné
SkyDemon Haritalar ve Navigasyon ahy
Výborne
Fantastická aplikácia, bez nej by som nelietala 👍
Dokonalosťou by bolo „dotykové pravítko“, ktoré vám umožní vidieť vzdialenosť vášho lietadla od konkrétneho miesta plus čas, palivo a kurz potrebný na to, aby ste sa tam dostali. Táto funkcia je dostupná na zariadeniach Apple, tak prečo nie aj na tomto!?
Nesprávna kategória. Nie zadarmo
SkyDemon Bản đồ và dẫn đường lnru
Na telefóne Google Pixel XL s najnovším operačným systémom Android neustále padá. Veľmi sklamaný.
Skvelé!
Úžasný
Vynikajúce rozhranie a jednoduché použitie
Neoceniteľný nástroj, či už lietate po okolí alebo idete ďaleko.
Skutočný záchranca života, úžasné, také jednoduché.
Veľmi jednoduché použitie, najmä plánovanie letov a integrácia s PilotAware z neho robí skvelý bezpečnostný nástroj.
Najlepšia súprava
Zdá sa, že chce otvárať súbory PDF, čo je len nepríjemné
Jednoduché najlepšie.
Zamŕza počas letu v náhodných časoch
Celý minulý rok som používal skydemon na navigáciu vo Veľkej Británii a Írsku a bolo to úžasné. Stiahol som to znova a je to také pomalé a frustrujúco rozbité, že je nepoužiteľné. Stále používam rovnaký Samsung Galaxy Note 4 ako naposledy. nechapem.
Nie je to zlé, ale nefunguje tak dobre ako aplikácia pre iPad alebo iPhone. Používateľská skúsenosť je podobná, ale nie je až taká dobrá. S trochou vylepšenia by to mohlo byť dokonalé!
Pravdepodobne najúžasnejšia aplikácia, akú som kedy použil. Zníženie pracovného zaťaženia pilota je fantastické a umožňuje oveľa viac mozgovej sily, ktorá je k dispozícii na riadenie lietadla! Vďaka tomu je každý let oveľa príjemnejší. Dôrazne odporúčame.
A*****
SkyDemon Bản đồ và dẫn đường lnru
SkyDemon Navigatie twup
Výnimočné
Skvelé
Brilantný nástroj a aktuálnejší ako tlačené grafy.
vynikajúca aplikácia na plánovanie trasy vfr.
Najlepší lietajúci nástroj v akejkoľvek leteckej taške, ktorú si môžete kúpiť
Neustále padá pri otváraní na Samsung S8. Neviem, či problém spôsobuje aktualizácia telefónu alebo Skydemon. Pri práci dávam 5 hviezdičiek.
Zlé používateľské rozhranie
Môže to súvisieť iba so zariadením Google Pixel C (nie som si istý), ale funkcia priblíženia pomocou pinch to zoom je dosť pomalá a skáče v závislosti od toho, ako sa prsty po priblížení prestanú dotýkať. Bol by som veľmi rád, keby som mohol odosielať hlásenia pomocou formálnejšieho nástroja na hlásenie chýb a veľmi rád pomôžem identifikovať akékoľvek problémy s týmto zariadením. Okrem zvláštneho používateľského rozhrania je to fantastický nástroj.
Skvelé a vždy aktuálne
Fruit Ninja Classic Arcade smpr
Výborná aplikácia je všetko, čo potrebujem
Skvelý doplnok kokpitu 👏
Nespustí sa. Zlyhá pred zobrazením hlavnej obrazovky.
Najlepšia navigačná aplikácia všetkých čias!!!
Naozaj zábava
Nevyhnutné vybavenie pre lietanie! Spoľahlivé a presné. Ak by ste teraz mohli prekryť informácie o premávke ADS B...to by bola čerešnička na torte!
Vynikajúca aplikácia pre vfr lietanie v Európe.
Vynikajúca plánovacia a navigačná aplikácia. Šetrí čas plánovania.
Vynikajúce, ideálne pre súkromného pilota.
Vynikajúca letová aplikácia, plánovacia aj počas letu
Jednoduchosť použitia
Nie je dobré pre pomalé lietadlá. Môj robí 30 mph, ale to nie je možnosť v tomto softvéri
Nemôžem sa prihlásiť pomocou svojho skúšobného účtu. Hovorí sa „Chyba: NameResolutionError“