Post by cauvomaverma on Mar 6, 2022 3:31:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Good Pizza, Great Pizza ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Good Pizza, Great Pizza IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами неограничен брой кристали ▞▞▞
▞▞▞ Good Pizza, Great Pizza 2022 version ▞▞▞
Колкото и да се старая, не мога да накарам кучето пич доволен. Пробвах с гарнитурата, пробвах без гарнитурата и пак не е доволен! Ако беше истински, щях да се бия с него. (Шегувам се, но моля, поправете това.)
Мммм добра пица
Тази игра е невероятна, все едно управлявате свой собствен магазин за пица наистина и трябва да се справяте с клиенти, които дори нямат смисъл, но иначе тази игра е доста добра, препоръчвам да я изтеглите.
Good Pizza, Great Pizza Boshqalar ebqx
Обичам тази игра. само един проблем За актуализацията за Хелоуин завърших нещото със замъка на Дракула. И сега Дракула идва в магазина ми, опитвайки се да ми даде артикул, който съм пропуснал, когато събирах награди. но тъй като събитието приключи. тя се срива и вече не мога да играя играта, защото не може да мине по-нататък. моля, поправете тази грешка. Толкова съм разстроен, че не мога да играя, обичам тази игра. и знам, че това се е случвало и на други. не ме интересува дали ще получа наградата. просто искам да играя играта.
Страхотно приложение, наистина е добро и фактът, че рекламите не идват през цялото време е невероятен! Нямам търпение за още актуализации като актуализацията за Свети Валентин!! Редактиране: след лятната актуализация гномът просто продължава да се връща напред-назад и казва, че бях свидетел на упоритата ви работа, бла-бла-бла... все пак не знам защо продължава да идва? Моля, помогнете, мисля, че е грешка. Редактиране 2: има ли актуализация за Хелоуин, ако да, защо все още не съм я получил 🤔?
не работи
страхотна е тази игра
Много готина и приятна игра, но ми прекъсвам
Good Pizza, Great Pizza Alkalmi ihj
В началото ми хареса тази игра. Беше толкова пристрастяващо! Но с течение на времето поръчките станаха изключително трудни. Клиентите издават огромна поръчка, но когато отнемате твърде много време, те си връщат парите и си тръгват... това отнема релаксиращата част от тази игра. Стресиращо е... 😞
Яка игра не е лоша
Всъщност оцених тази игра с 2 звезди преди, защото напредъкът ми беше изчезнал и мисля, че съм на глава 3/4. Но аз наистина обичам тази игра, така че нямам друг избор, освен да рестартирам всичко отначало. Но скъпоценните камъни са просто неосъществими, освен ако не сте тип играч, който плаща за печалба. Но предполагам, че играчите могат да придобият скъпоценни камъни, като търгуват с определена сума пари. Благодаря ти
Играта е яка но я направете и на български
Най - гадната игра на света
това е пристрастяваща игра, но единствените ми оплаквания са фактът, че трябва да печелите повече време или не получавате много пари в нормален ден на игра, както и фактът, че изобщо не печелите толкова пари. почти $7 на ден.
Започнах да играя тази игра наскоро и ми беше приятно!! понякога поръчките на клиента са малко трудни за дешифриране, но аз обичам предизвикателството да мисля извън кутията, за да разбера какво искат! Основният ми проблем в момента е, че съм заседнал поради това колко време отнема градината, но мисля, че това, което ще направя, за да поправя, е просто да прекарам следващите няколко дни в отглеждане само на един вид култура и след това да се върна. Пристрастен съм и инвестирам, така че се чувствам зле, когато получа грешна поръчка, хаха.
🍋🍋🍋🍕❤🤍😀😃😁😄
Не съм впечатлена трябва да дадете повече време и добавете и други храни освен пица!
Çok guzel bir oyun👍👍👍👍👍👍
Тази игра е доста релаксираща и лесна за игра. Отнема време, за да получите пари, но бих казал, че е добре, без да се налага да харчите пари. Бих искал да отбележа, че поръчките на клиентите могат да бъдат малко объркващи, което ги кара да се ядосат. Като цяло играта ми харесва.
Обичам играта, но е гадно 😞 Давам на момчето пица А , до утре майката дойде и иска да купи пица Опитах се да направя пица от готварската книга, но тя не прие, вече опитах всички съставки и рецепти, но казват, че клиентът не е доволен 😕
Като цяло тази игра е доста прилична, няма принудителни реклами, така или иначе не за мен. Единственият проблем, който имам, е, че цените на декорациите са малко високи и понякога съобщенията на клиентите са объркващи. Това вероятно е защото нямам здрав разум, така че просто ще ми го сложим. Както и да е, ако търсите игра, която да ви забавлява и да ви помогне да прекарате времето, това е това! Ако цените бяха намалени само малко мисля, че щеше да е много по-приятно! благодаря чао!
Харесвам играта, много е забавна, но понякога има грешка в поръчките на клиента. Майката A Pizza поиска всяка заливка, но когато й дадох пица с пеперони и наденица и тя каза, че не е това, което иска! Моля, поправете тази грешка.
Мразя, мразя, мразя, мразя, мразя
Обичам тази игра толкова много, но след като я актуализирах, открих много грешки в играта. Грешките са, когато отворя пай диаграмата, картината е толкова разхвърляна и мисля, че е по-трудно да се контролира ㅠㅠ моля, поправете грешка 🥺
Сладко е и забавно, а рекламите са по избор, така че ми харесва. 👍 Единствената причина, поради която дадох 4/5, е просто защото известията в приложенията понякога се бъркат в безпокойството ми, така че малката икона „mypad“ непрекъснато трепери, докато не гледам всичките 10 ежедневни реклами, малко ме притеснява. Но освен това, всичко останало в играта е съвършенство. Харесвам играта, музиката, дизайна на героите и наистина бих искал да си купя този плюшен скитник на пица. 😹
Победих играта някога!❤
Те обърнаха внимание на бавно превъртащия се екран и го направиха малко неспокоен, но тепърва трябва да поправят грешката при преместването на пица или в Warmer, или в кутия. Това съсипва играта, когато играта избере вместо вас. Освен това да направите играта по-трудна, като дадете повече опции за доставка?
Защо играта се срива толкова много? Щраквам върху X, за да затворя опцията, че не искам да усилвам фурната си и тя затваря играта и излиза. Напускам. Иска ми се да хвърля устройството си 😕
Приятно е но трудно се влага в компонентите с пръста.
деинсталирах играта преди 5 месеца и реших да я играя отново вчера, но знам защо играта ми се върна към ден 1??? вече влязох в акаунта си, но все още не мога да го върна
Тази игра е точно това, от което имах нужда в живота си. Играта е релаксираща, рекламите са МНОГО разумни и играта е изненадващо приятна с много мили и прощаващи клиенти 😂 (което е необходимо, когато действителният живот включва брутално обслужване на клиентите). Не знам.. Обичам да бягам от живота, много съм благодарен за тази игра. Освен това много обичам пица.. прави ме щастлива
Jurassic World Alive Macəra ehey
Лошо е, че е скучно и сякаш никога не можете да получите достатъчно пари, за да купите НИЩО 0/5
Много яка игра теглете!
Това е любимата ми игра, но имам няколко проблема с Четвърта глава. Обичам идеята да отглеждам чесън и домати и да ги използвам като съставки, но те отнемат твърде много време, за да растат и никога не можем да запълним цялата кутия. И това означава, че трябва да изчакам до следващия ден, докато зеленчуците пораснат, и да имам достатъчно съставки, за да играя за 20 минути. Така че знам, че това е много, но можете ли да направите времето за отглеждане поне 30 минути. Но като цяло прекрасна забавна игра със завладяващ сюжет
Обичам тази игра толкова много❤❤❤, но не разбирам защо разработчикът на играта променя монетата за пица в скъпоценен камък за пица😕 толкова е трудно да гледаш дълги реклами само за да спечелиш 1 скъпоценен камък, а не като монетата за пица... Не е че е трудна за печелене на монета за пица, отколкото скъпоценен камък за пица😩😩, надявам се, че разработчикът на играта. Променете го отново един ден❤ (съжалявам, ако част от английския ми е лош😔)
Ааааааа обичам тази игра с цялото си сърце <3 не само графиката е невероятна, но включва цветнокожите и хората с увреждания, без да я прави странна !! След няколко дни става трудно и може да започнете да губите малко пари, така че ви съветвам да вземете автоматичната машина за рязане на пица. Спестява време, което означава, че получавате по-голям бакшиш. Определено дайте шанс на тази игра, няма да съжалявате !!
Бутон OK след всеки неработещ ден. Искам да купя надстройки, но не мога поради това. Всеки път, когато трябва да напусна и отново да отворя играта, за да започна нов ден, моля, работете върху това.