Post by cauvomaverma on Mar 6, 2022 3:22:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod wiele klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
Niesamowite, ale mam nadzieję, że jest więcej poziomów i przynajmniej poprawki błędów, ale fajna gra
Uwielbiam tę grę, tylko dlatego, że miałem złotą skórkę i tęczę, zajęło mi to tak dużo czasu, a kilka minut po otrzymaniu tęczowej skórki gra się zawiesiła i nie mogłem w nią zagrać, dałbym pięć gwiazdek, ale napraw usterkę.
Chcesz mieć duży pp? Pobierz tę grę
Trudne · Fury Unleashed · Risk of Rain 2 · Soviet Bear Uni Adventure · Super Star Path · Marble Age: Remastered · Slay the Spire · Egypt: Old
Czekaj.... MASZ TERAZ MERCH??? Uwielbiam tę grę tak bardzo, że grałem w nią przez 9 GODZIN PROSTO. Ale potem bolała mnie głowa przez jakie 2 godziny? Ale co robi koleś VR? IDK, ale aktualizuj! # Uwielbiam to
Tak, wyrównuj nas, tak, ogólnie rzecz biorąc, funkcja naczyniaka Quinna nie może
Usunąłem swoją recenzję, ponieważ myślałem, że się naprawiła, nie.... Nadal bug. Pokój ze znakiem "zabronione do publicznego" jest dla mnie podsłuchem. Teraz widzę pokój, jest cały oświetlony, ale przełącznik na podłodze nadal nic nie robi, kiedy na niego nadepnę. Podłoga pozostaje niewidoczna. Nie ma mowy, żebym był w stanie poruszać się po tym obszarze, nie będąc w stanie zobaczyć ścieżki.😤 I nie odinstalowuję gry tylko po to, abym mógł stracić swoje postępy.
بي ان تم ك
Uwielbiam tę grę, ale przyznałem jej 4 gwiazdki, ponieważ jest błąd w arkadach. Usterka utknęła na platformach, więc miej nadzieję, że naprawisz tę usterkę, dziękuję!
Under the Counter, przygodowa gra w stylu wizualnej powieści z elementami ... znane z cyklu z "dużych" platform, przenosząc je na urządzenia mobilne.
Ta gra jest fajna, ale daję 1 gwiazdkę, ponieważ jest bardzo trudna, ponieważ mój telefon jest glichy
Fajna gierka ale się bardzo długo ładuje albo wogule 😑😍
Lubię grę, bo widzę multiplayera i fajnie
Tak bardzo kocham tę grę!!! To jak banjo kazooie z zestawem ruchów z Mario 64 i fajnie jest biegać dookoła, wykonując skoki i przewroty! Jest oszałamiający graficznie jak na grę mobilną i działa również dobrze! Polecam tę grę każdemu, kto lubi Banjo-Kazooie i/lub Mario 64.
Moim zdaniem NAPRAWDĘ trudno jest ominąć zarażone zwierzęta! Myślałem, że kurs treningowy jest fajny, ale tak naprawdę nie podobała mi się ta gra, może zaktualizuj ją trochę bardziej i dam jej 5 gwiazdek. Dziękuję
Football Strike: Online Soccer Sukan bmx
O MÓJ BOŻE! Mega gra
Czy to lekarstwo i zaraz zaczniesz surfować?
Ta gra jest bardzo fajna bo jest przygodowa.
[3D Platformer] Super Bear Adventure Pakikipagsapalaran nyu
REGULAMIN PÓŁKOLONIE 2020 | Experymentarium
Wow ale brakuje wielu nazw koszulkę !!!
To jest fajne! Nigdy nie grałem w oryginalnego Mario, ale zawsze chciałem. To frustrujące, kiedy przechodzisz przez całą drogę OK, a potem zostajesz pobity przez szefa i musisz zaczynać od nowa. Ale to tylko część gry, prawda?
Belardzo fajna gra grałam ją gdy byłam młotsza i na prawdę jest super ale kilka żeczy zabrakło np. znajomi, o dodawanie znajomych,,, Polecam'"
Ta gra jest niesamowita, jest niesamowita, ale uratowanie postaci jest trudne
Uwielbiam tę grę, bo jestem graczem?
Ta gra jest niesamowita i prawie bezbłędna, ale każda róża ma swoje kolce, a to, co próbuję powiedzieć, to pewne błędy i pewne rzeczy, które należy dodać, takie jak: tryb wieloosobowy, nowe zadania po ukończeniu gry i więcej dostosowywania awatarów. To dobra gra przygodowa/platformowa i polecam ją 9/10
Gra jest super, fajnie by było, gdybyście dodali tryb współpracy, bo nudno czasem się gra tak samemu. Pozdrawiam
APK4K - Pobierz Game Adventure Aplikacje na Androida całkowicie za darmo z Pro, wypłaconych, ... Pobieranie [3D Platformer] Super Bear Adventure apk
Nie podoba mi się ta gra za każdym razem, gdy ją otwieram, jest czarna jak smoła, nie wiem dlaczego. Proszę napraw to
super gra i mam prawie wszystkie mapy mam nawet zyskany dom i mam 3 kostimy Sziki tej kaczki co jest na plecah tego miśia polecam gierke i daje 5 gwiazdek
Gra fajna zamontowałam ją w roku 2019 i teraz pierwszy raz zainstalowałam nowicjusz w 2021 roku i zainstalowałam ją na nowo. Wróciłam do słodkiego wspomnienia z tej gry grafika średnia ale np: Miś, pingwin i inne zwierzątka są urocze. Pozdro polecam
Niesamowite!!! Uwielbiam to, jak wyglądają w tle. Uwielbiam to, że wykorzystali kreatywny pomysł na tę grę. Uwielbiam historię, żyj marzeniem. Mają najlepszą na świecie grafikę i jestem dumny, że mam tę grę na moim telefonie
Super Rude Bear Resurrection ... Adventure on Clover Island. Deweloper: Right Nice Games | Wydawca: Grip Digital | Gatunek: Platformer 3D.
To najgorsza gra, ponieważ w kontrolerze i ja dałem jej 2 gwiazdki, ponieważ uratowanie przyjaciela i przyjaciela 1 jest tak trudne do uratowania, ale piękne
Pobierz Game Adventure aplikacje dla Androida - APK4K
A jest po polsku
logo - BILTREC SA
Uwielbiam tę grę, jest taka fajna. Granie w tę grę przypominało banjo i kazooie, a ta gra jest fajna, ma trudne wyzwania i odwagę, by próbować, jest fajna, fajnie byłoby mieć multiplayer. ludzie mówią, że ostatni szef jest trudny, ale to ostatni szef, to byłoby trudne, dziękuję za stworzenie tej gry
3D Platformer +Jednoosobowe ... Super Monkey Ball Banana Mania ... 莉莉的梦:恐龙历险记 Lily's Dream:Adventures of Dinosaurs.
Lupę wzmacniacze
NIE MOGĘ NIGDZIE POJECHAĆ TYLKO W WIOSCE ŻÓŁWIE NIE MOGĘ PRZEJŚĆ OSTATECZNEGO ETAPU I CHCĘ WSZYSTKO ZA DARMO NIE KUPOWANIE PAKIETÓW ANI NIC NIE MOŻESZ NIC ZMIENIĆ JEST TWARZ NIEDŹWIEDZI I NIE MOGĘ PRZEJŚĆ NIC?!
OK gra
Po pierwsze, zanim przystąpię do recenzji, chciałbym podziękować Earthkwak. Dziękuję za zrobienie niesamowitej gry. W każdym razie... DO PRZEGLĄDU DA! To fenomenalna gra. Aspekt 3D zamiast 2D jest niesamowity. (Rozumiem, że są inne gry 3D, ok?) Jest bardzo szczegółowy na każdym poziomie, dostosowywanie postaci (Barren) jest całkiem zabawne. Walki z bossami są trudne, NIE niemożliwe, po prostu trzeba się w to włożyć. Kontrole Niesamowite! Dziękuję Ci
Dziś! Chciałem zagrać w ostatniego bossa! Ale po otwarciu NIE MOGĘ TAPOWAĆ!! ODINSTALUJĘ, ALE NADAL NIE MOGĘ
Może być ale bosy są trochę trudne.
Oto usterka, jeśli naciśniesz b przed przejściem do ostatniego bossa, po prostu utworzy klony wszystkiego
Nędzna podróbka super Mario 64 na Nintendo 64
Nienawidzę tego, ponieważ nie możesz grać online ze znajomymi i rodziną
primitivoerc Ursynów