Post by cauvomaverma on Mar 6, 2022 3:13:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ She Sees Red - Interactive Thriller ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ She Sees Red - Interactive Thriller IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ She Sees Red - Interactive Thriller 2022 version ▞▞▞
Uživao sam.
Nevjerojatna igra vrijedna preuzimanja, završio sam 53/62.
Vrlo zanimljivo samo kratko za moj ukus, možda svatko okusi. Da malo igram za tu cijenu🤑 Osjećam se kao da su me otrgnuli ❣🤪🚬
Uživam u igri, ali android aplikacija je malo nestabilna. Čak i kada se igra izvan mreže, igra nije glatka.
Zabavna, zanimljiva priča, dobra gluma i izbori su napravili razliku, bravo!
dobro je
Ova igra je bila vrlo jedinstvena, u smislu da je 3 ili 4 igranja bilo zabavno i svaki put s novim informacijama. Svidjelo mi se shvaćati priču i uživao sam u interakciji s njom. Moja jedina zamjerka je čak i nakon 4 proigravanja koja su mi bila potrebna da vidim sve, i dalje sam bio zbunjen pričom. Potrebno je više objašnjenja o tome tko je tko i zašto i više priče o čovjeku s kapuljačom unatrag.
Bio sam impresioniran. Igra je dobra iako se pitam koliko dugo ste sve to snimali? Ovo je jako dugo i projekt je bio uspješan. Hvala ti za ovo remek-djelo
Lijepa interaktivna igra, ali priča je prekratka
Super ideja, užasno grozno pisanje. Priča nema smisla. Izbori su mali i daleko između njih.
Malo sklon pretjeravanju, ali mi se sviđa koncept i priča! Volio bih da postoji lakši način za preskakanje scena.
Neke scene su potpuno zamračene i mislim da bih vam mogao ocijeniti pet zvjezdica kad bih mogao vidjeti
Dobra igra! Treba više izbora
Audio i titlovi se ne poklapaju i puno scena tučnjava preskače samo od sebe, potrošio sam novac na ovu igru 👎
Prva igra bazirana na filmu za android...stvarno vrijedi više od 5$...stvarno sam uživao...ali postoje 2 problema...1-igra je vrlo kratka 2-igra je samo u jednom klubu.. .mogu dodati više lokacija kao što su ulice, hotel, trgovine i....
Ovo je nevjerojatna jedna od igara koje sam igrao vrlo dobro
vrlo dobro
Just Wonderful Real osjećaj koji ikada priča priča.
Preokreti.. to je krvavi "dodir mraza"
Ovo je prvi put da sam igrao interaktivni film. Sveukupno je bilo prilično dobro iskustvo, gluma je bila prilično vrhunska, svidjele su mi se scene borbe i napetost. Postoji više završetaka koji otkrivaju male detalje cijele radnje. Samo nekoliko grešaka tu i tamo, ali inače se isplati kupiti.
Cool
Sjajno, 3 puta s 3 razlike na kraju. svidjelo mi se
Ovo ima jako dobru priču, gluma je dobra, pristojna glazba, jako je dobro odrađeno i uživao sam u tome, ali rekao bih da je malo prekratko jer je trajalo oko 30 minuta. Samo bih volio da je duže jer sam zapravo žudio za više, ali vrijedilo je kupiti.
Hvala. Dobra ideja, ali osjećam se loše zbog toga što sam potrošio 2 GB volumena preuzimanja na ovo, iako je to bila besplatna akcija za pay2play igru! Igra je kratka, ja bih je nazvao jedno poglavlje. I nažalost, naporan rad filmskih stvaratelja i glumaca ne dopušta igraču ništa osim gledanja. Ovo je #kriminologija, a ne #horor ili izgubljeni telefon.
Bilo je super, 3 x do sada još nove scene. Izvrstan je za ubijanje vremena.
Sviđa mi se odabir svoj vlastiti avanturistički aspekt igre
Ova igra se ni ne igra. Gubljenje vremena i novca. Patetičan!!!!
Aplikacija se ruši svaki put nakon druge scene.
igrica/film 🤪👍
Lijepa gluma i atmosferska kinematografija, ali ne puno više od toga. Potreban je FFW i opcije reproduciranja svih scena. Blizu ali bez cigare.
Flapping Cage: Avoid Spikes कैज़ुअल गेम zyt
Novo ažuriranje sa 2. sezonom, plzzz... Sviđa mi se
Dobra igra, ali priča je prekratka. Hoće li biti još jednog nastavka?Bilo bi lijepo da postoji i spreman sam za to platiti.
Dobra igra sviđa mi se priča
Vrlo jako dobra aplikacija
lijepa igra uma
na pravom putu....iako prekratko....vidim igre koje idu u ovom smjeru u korak s Hollywierdom i velikim glumcima. Trebalo mi je oko 30 minuta da igram cijelu stvar......trebalo bi biti Beta.....Ne bih kupio ovu igru, trebala je biti besplatna.