Post by cauvomaverma on Mar 6, 2022 3:10:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Don\u0027t Starve: Pocket Edition ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Don\u0027t Starve: Pocket Edition IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ گوهرهای بیشتری را تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Don\u0027t Starve: Pocket Edition 2022 version ▞▞▞
بازی خوبی است، اما: من اخیراً یک گوشی جدید گرفتم و برنامه هایم را به آن منتقل کردم (البته از جمله این)، اما اطلاعات درون بازی من منتقل نشد. در مورد من، این خیلی بد نیست، زیرا خوب، من آنقدرها هم خوب نیستم، یعنی هنوز ماکسول را آنلاک نکردهام، و به هر حال معمولاً در نقش ویلسون بازی میکنم، اما فکر میکنم برای افراد دیگر این باعث میشود آنها نتوانند به عنوان شخصیت مورد علاقه آنها بازی کنید (چون آنها باید دوباره قفل آن را باز کنند)، آیا می توانید به این فکر کنید که آیا امکان انتقال چنین داده هایی بین دستگاه ها وجود دارد؟
یک هشدار برای اندرویدها ارائه می شود که به نوعی صفحه نمایش را منجمد می کند، من حتی نمی توانم روی دکمه خروج از بازی در آنجا کلیک کنم. و حتی با وجود اینکه کمتر از 1 پوند برای آن هزینه کردم، حتی نمی توانم بازپرداخت کنم.
چالش برانگیز، برای کسانی که به دنبال یک چالش واقعی در حال حرکت هستند. هرگز بهار یا پاییز را به طور کامل پشت سر نگذاشتم. این یک بازی آرامش بخش نیست. هر ثانیه برای شب شمارش معکوس دارد. و قبل از اینکه به نتیجه برسد از خود بپرسید. آیا سوخت کافی برای آتش دارم؟ غذای کافی برای خوردن فردا؟ چگونه می توانم در بازی پیشرفت کنم؟ چه چیز دیگری در این دنیای دیوانه وجود دارد؟ شما را روی انگشتان خود نگه می دارد، تقریباً هیچ زمانی برای استراحت ندارد.
بازی سرگرم کننده، من واقعا از آن لذت می برم. با این حال، هرکسی در ایجاد دنیای خود مشکل دارد، مانند بدون سگ شکاری، زمستان، یا مردن. به نظر می رسد همیشه پس از ورود به بازی به حالت پیش فرض برمی گردد. اگر می خواهید این گزینه را داشته باشید، ناامید خواهید شد. برای گزینه جایگزین «بدون عرق»، اصلاً «بدون عرق» نیست.
Don't Starve: Pocket Edition Äventyr gyl
بازی واقعا خوب است. اما کنترل های لمسی چیزی است که باعث می شود لذت بازی کمتر شود. وقتی شما بخواهید حمله را متوقف نمی کند و به طور تصادفی به نقطه دیگری روی صفحه می رود. قسمت پایین سمت چپ باعث ایجاد تعامل با اقلام حتی زمانی که در نظر گرفته نشده است. انتظار تجربه بهتری را داشتم. هنوز با کنترلر امتحان نشده است (اگر پشتیبانی می کند). در قسمت کنترل به بهبودهایی نیاز دارد، استراحت بسیار خوب است.
این بازی را با ساخت فعلی خریداری نکنید. دارای باگ های متعددی است که باعث شکستن بازی می شوند. قبل از این به روز رسانی، این یک بازی بسیار خوب با مقدار کمی مشکلات غیر بازی شکستن بود. منتظر آپدیت بعدی باشید، امیدوارم...
همانطور که دیگران گفته اند: بازی خوب، بندر بد. کنترلهای حرکت، کنش، آیتم و رابط کاربری برای صفحههای لمسی و اندازه گوشیهای هوشمند ضعیف اجرا میشوند – نادقیق، پیچیده، و به طور کلی استفاده از آن باعث ناراحتی میشود. این بدترین مشکل نیست، اما نشاندهنده شلختگی انتقال Don't Starve است: نامهای اقلام، که فقط با ضربه زدن و نگهداشتن روی مورد ظاهر میشوند، تغییر نمیکنند و در نهایت با نوک انگشت شما پنهان میشوند.
من عاشق بازی هستم. من حتی آن را روی استیم دارم اما کنترل ها یکی از بدترین ها هستند ... لطفاً کاری در مورد آن انجام دهید. استیک مجازی مشکل بصری دارد. خطوطی هستند که قرار نیست آنجا باشند. قبل از اینکه بتوانم نمره بهتری به آن بدهم، کیفیت زندگی باید بهبود یابد. تنها دلیل پایین نبودن آن این است که من عاشق بازی اصلی هستم. لطفا کنترل ها را اصلاح کنید.
Pool Clash: jogo de bilhar Esportes sfnm
بازگشت پس از ترک آن برای کمی بازی هنوز هم سرگرم کننده است، اما به جایی می رسد که بازیکن قادر به انجام هیچ کاری به جز راه رفتن نیست. به شما اجازه نمی دهد چیزی درست کنید و به شما اجازه نمی دهد از خود دفاع کنید یا غذا بخورید لطفاً این اشکال را برطرف کنید
Don't Starve: Pocket Edition Przygodowe igy
متأسفانه با گوشی جدیدتر بزرگتر خوب کار نمی کند. هیچ گزینه ای برای تنظیم اندازه صفحه نمایش وجود ندارد، بنابراین قابل پخش نیست زیرا نما کشیده شده است
اشکالاتی دارد که عمدتاً فقط گرافیکی هستند، اما یکی وجود دارد که در آن کاراکتر تمام مسیر را در نقشه طی می کند و یک شی تصادفی را که در فهرست من وجود نداشت، رها می کند.
بازی را روی رایانه شخصی دوست داشتم، آن را با تلفن خریدم، سعی کردم نصب کنم، کار نکرد، بازپرداخت شد. از یک گلوله طفره رفت. آنها واقعاً باید نسخه موبایل خود را تعمیر کنند
من آن را دریافت کردم و صادقانه بگویم که برای ادامه بازی آن بسیار هیجان زده هستم، اما ای کاش یک گزینه آنلاین مانند نسخه دسکتاپ و غیره وجود داشت. غیر از این من کاملا آن را دوست دارم.
لطفاً موارد برگشتی را اضافه کنید. این یک نسخه موبایل لذت بخش است اما بدون بازگشت، بازی بسیار خسته کننده می شود.
این واقعاً یک بازی عالی است، اما باگهای بیشماری که در طول بازی با آن مواجه شدهام نفرت انگیز است، انتظار نداشته باشید که یک دنیا دوام بیاورد، به نوعی خراب میشود و پیشرفت شما همیشه از دست میرود مگر اینکه بازی کنید. به پایان رسید، و به خصوص اکنون که من اندروید 11 را در پیکسل 4a XL خود به روز کردم. از زمان این آپدیت اندروید من یک بار تونستم این بازی رو بازی کنم و الان حتی بازی رو لود نمی کنه، الان فورا خراب میشه. من واقعاً ای کاش KLEI به این بازی توجه بیشتری می کرد.
این Gme خراب است، من نقشه Archipagelo را 3 بار بارگذاری کردهام و هیچ فایدهای در هیچ نقطهای از جزیره آغازین یک سوراخ کرم ظاهر نشده است. این بازی زباله روی دستگاه های دستی است.
عاشق بازی هستم اما بدون کنترل های جانبی واقعا نمی توانم بازی کنم. امیدوارم زودتر درستش کنند چون اینجوری قابل اجرا نیست.
نمی توان آن را همانطور که هست بازی کرد، در زمان های تصادفی این اشکال در جایی رخ می دهد که اثر ماه کامل ابدی آن و به جای دریا، خارج از مرز دارای اشکالات بصری است که در آن منظره فقط خونریزی می کند. بعد از مدتی آزاردهنده می شود و با وجود تجربه عالی، در غیر این صورت، فکر نکنید تا زمانی که باگ برطرف نشود دوباره به آن بازگردم
من از طرفداران نسخه PC هستم، بنابراین برای امتحان کردن آن هیجان زده بودم. من هرگز این شانس را نداشتم که واقعاً آن را بازی کنم زیرا مدام خراب می شد.
این بازی سرگرم کننده و آرامش بخش است. پایین انداختن دیوارها و چیزهای دیگر، کمی آزاردهنده است. چیزی وجود ندارد که به شما بگوید آن را در کجا قرار می دهید، و نیمی از زمانی که باید چیزی را که قرار داده اید جابجا کنید تا درست شود. اگر بتوانید از آن قسمت عبور کنید، این بازی ارزش خرید دارد
البته بازی فوق العاده است اما یک مشکل صدا وجود دارد. صدا تکراری است Klei باید مشکل را در اسرع وقت حل کند! خیلی آزار دهنده است.
بازی عالی است، اما اشکالات و خرابی ها باعث شده است که به 1 ستاره تغییر کنم. بازی در حال حاضر گیر کرده است زمانی که من عمق غار 2 هستم، باید این ذخیره را رها کنید. سعی کردم دوباره نصب کنم و الان حتی دانلود نمیشه.
آخرین باری که بازی کردم یک پورت شگفتانگیز از کلاسیک بود، اما اکنون حتی پس از حذف و نصب مجدد آن حتی باز نمیشود. فقط شما را به صفحه اصلی باز می گرداند.
این بازی سرگرم کننده است، اما بی وقفه خراب می شود، بنابراین هر پیشرفتی را که در روز داشته اید از دست می دهید. وقتی روز به روز خراب می شود واقعاً بد است، بنابراین هیچ پیشرفتی نمی توان داشت. اگر این شرکت برای عرضه اندروید آماده نبود، باید به iOS می چسبید. من از انجام بازی هایی که می توانند خوب باشند اما نیستند خسته شده ام. از شارژ پول خودداری کنید مگر اینکه محصول شما آماده باشد و اگر آماده نیست، آن را در دسترس قرار ندهید.
من بازپرداخت می خواهم. این بازی یک اشکال جدی داشت، کنترل پس از ضربه های مکرر توسط موجودات پاسخ داده نمی شد یا گاهی اوقات فقط برای چند دقیقه بازی می شد کنترل پاسخ نمی داد.
من فکر می کردم که بازی کردن این مورد برای من در نسخه PC جالب است اما برعکس شد. من از کنترل متنفرم مرتب سازی موجودی دردسر است. در واقع، انجام هر کاری با موجودی یک دردسر است. این بازی را برای من نابود کرد. بازی های بسیار دیگری وجود دارند که این کار را بهتر انجام می دهند. شما بدترین گزینه را انتخاب کردید.
اگر برخی از فعل و انفعالات را تغییر دهند تا کاشت دسته ای از درختان را آسان تر کنند یا دستور کاردستی قبلی را تکرار کنند، 5 می شود. یکی از راههای حل این مشکل اضافه کردن دکمهای برای تکرار آخرین اقدام است
کلاین لطفاً غار دومی را که هر بار وارد میشوم خراب میشود درست کنید.
من این بازی را چند هفته پیش بازی کردم و متوجه شدم که کنترل کاملاً پاسخگو نیست اما حداقل قابل بازی بود. پس از چند به روز رسانی گذشته، اما به محض اینکه آن را باز می کنم خراب می شود و غیر قابل استفاده می شود. قبلاً سعی کردهام حذف نصب کنم، دادهها را پاک کنم اما هیچی. حیف است که من عاشق موسیقی و جلوه های صوتی در این بازی هستم
من واقعاً از انجام این بازی در رایانه لذت می برم و اکنون می توانم آن را در تلفن خود بازی کنم. اما، مشکلات جدی با اشکال وجود دارد. گاهی اوقات نمی توانم چیزی را روی صفحه لمس کنم و این باعث می شود که بازی را به زور ببندم. اگر بتوانید فوراً برخی از باگهای مزاحم را برطرف کنید، قدردانی میکنم، و نکته دیگر اینکه، سیستم کنترل این نسخه موبایل بد است، باید آن را نیز برطرف کنید. ممنون
کنترل ها ساده ترین نیستند، ترفندهای کوچکی در مورد آن وجود دارد که باید آنها را یاد بگیرید تا به کنترل های خوب رایانه شخصی نزدیک شوید. خراب می شود و گاهی اوقات آخرین دنیای من را که در آن بازی می کنم حذف می کند.
من سعی کردم آن را دوست داشته باشم و فقط نمی توانم. این برای من نیست. محیط بسیار ترسناک و تم های بسیار خزنده. من RPG را ترجیح می دهم.
من عاشق این بازی هستم و از زمانی که گوشیم را نزدیک به 6 ماه پیش گرفتم این بازی را نصب کردم. این به روز رسانی اخیر در ماه گذشته بسیار وحشتناک بوده است. در حالی که شروع بازی همیشه کمی کند است، اما این مشکلی نبوده است، مشکلی که وجود داشته این است که من ناگهان نمیتوانم دوربین را برای زوایای مختلف بچرخانم. من یاد گرفتم که برای بازی کردن به آن تکیه کنم و این به طبیعت دوم تبدیل شد و حالا ناگهان کار نمی کند. مسئله دیگر قطعاً چسبیدن دکمه حمله و حمله به هیچ چیز است
من صدها ساعت روی کامپیوتر دارم. من عاشق بازی هستم اما راستش این پورت ارزشش را ندارد. چه کنترلهای بدون پاسخ، اشکال گرافیکی، انجماد hud یا تصادف مستقیم، باگها بسیار کشندهتر از charly هستند.
این شگفت انگیز است!! فوق العاده سرگرم کننده!! اگر گیم پلی چند نفره داشت خوب می شد. یکی از چیزهایی که باعث ناراحتی من شد این است که وقتی میروید و سعی میکنید یک مورد را از نوار آیتم انتخاب کنید، جوی استیک به آن صفحه نمایش داده میشود، اما چیز مهمی نیست.