Post by cauvomaverma on Mar 6, 2022 3:07:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Good Pizza, Great Pizza ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Good Pizza, Great Pizza IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code padidinti viską ▞▞▞
▞▞▞ Good Pizza, Great Pizza 2022 version ▞▞▞
truputi nobuodu.. 😝🙃
グッドピザ、グレートピザ — クッキングゲーム ミニゲーム rmez
グッドピザ、グレートピザ — クッキングゲーム ミニゲーム rmez
Šis žaidimas yra gražus ir keistai malonus verslo modeliavimo ir valdymo žaidimas. Nors pajamos yra šiek tiek mažesnės ir klientai yra gana nesąžiningi, žaidimas man vis tiek patinka. Daugiau nėra apie ką pasakyti.
Man patinka šis žaidimas !!!
Geras žaidimas
Nu geras
GG
Sukaupiau tiek pinigų, kad atrodo beprasmiška – negaliu nei iškeisti į brangakmenius, nei sumokėti robotui. Galite nusipirkti tik tiek dekoro, ir aš jaučiuosi nemotyvuotas žaisti. Leiskite mums padaryti ką nors naudingesnio su pinigais, o ne tik kosmetiniais tikslais, pavyzdžiui, pirkti brangakmenius. Kitu atveju tiesiog mokama laimėti.
Aš rimtai noriu žaisti šį žaidimą, bet po kurio laiko atėjau žaisti, jis vėl prasideda nuo pradžios. Prisiregistravau su savo Google Play paskyra, ji vis dar rodo visus mano ankstesnius pasiekimus, bet vis tiek prisijungus žaidimas prasideda nuo 1 dienos. Mano pažanga dingo.😢
Tai nuostabus žaidimas, kurį galima žaisti, kai nuobodu. Meno stilius yra mielas, o grafika yra gana graži. Žaidimo eiga paprasta, tačiau sudėtinga, todėl žmonių užsakymus daryti smagu! Kartais gali būti net sunku, nes net nesupranti eilės. (Įskaitant su užuominomis) Man taip pat patinka, kaip galite pasirinkti savo parinktis šiame žaidime, tai tikrai turi įtakos tam, ką jūs darote! Turiu pasakyti, kad skelbimų yra šiek tiek daug. Bet kokiu atveju, tai yra apžvalga! Tęskite pažangą! ❤🌸
Gerai 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
Labai gražus žaidimas. Norėčiau, kad būtų galimybė išjungti priedus toms dienoms, kai noriu tiesiog atsipalaiduoti ir gaminti paprastas picas. Be to, jaučiu, kad kai pereini per skyrius, klientų pasitenkinimas krenta greičiau, o tai man kelia stresą. Galbūt galėtų būti daugiau atnaujinimų, kad jie ilgiau liktų laimingi? Nenoriu automatizuoti papildų, nes manau, kad tai pati smagiausia žaidimo dalis, bet tokiu greičiu, manau, man to prireiks.
Puikus lengvas laiko praleidimas, tačiau yra keletas nesklandumų, trukdančių gauti 5* įvertinimą. Jei tai gali būti ištaisyta, mielai atnaujinčiau šį įvertinimą iki 5*. **Redaguoti** Šis įvertinimas sumažinamas iki 2 žvaigždučių. Prieš kelias savaites susisiekiau su jumis dėl problemų, susijusių su laimėjimų neįkėlimu. Negavau jokio atsakymo ir žaidimas man pabodo, nes nėra jokios priežasties toliau žaisti.
Обажаю эту игру но она не заканчивалась оооооочень долго
Šaunus žaidimas 🍕💞
Man patinka šis žaidimas ir labai vertinu klientų įvairovę. Man nelabai patinka 4 skyriuje pristatytas laiko mechanikas, kuris atgraso nuo daugybės etapų iš eilės, bet tai nebuvo taip blogai, kaip maniau iš pradžių. Visas žaidimas yra labai gražus ir man patinka galimybės pagerinti žmonių gyvenimą.
The Lone Knight - Action RPG Igranje uloga gjei
Nuostabus žaidimas vaikinai😘😘😘!!! Man labai patinka čia esantis meno kūrinys ir pritaikymas (neparašytas). Įžūlūs užsakymai netgi pagerina 🙃. Rekomenduojame kitiems žmonėms: nešvaistykite per daug ingredientų ir sudėkite juos teisingai, kaip parodyta mokymo programoje. Ir jei nesuprantate kliento užsakymo, tiesiog paspauskite užuominą. Ir aš rekomenduoju iš pradžių nusipirkti užpildymo vadovą arba auksinę orkaitę. Beje, ką tik suėjo 100 dienų🥳🥳🥳!!! Myliu tave 5 žvaigždutės
Pro žaidas
Puikus žaidimas
Gerai
Ar mėgsti picą? Žinoma, jūs darote; Visi daro. Neatsisiųskite šio žaidimo. Tai neturi nieko bendra su gardžiais padažytos lipnios plutos griežinėliais su jūsų mėgstamomis daržovėmis ir (arba) mėsa, ir viskas, kas susiję su kortelių rinkimu, lygių pakėlimu ir mokėjimu laimėti. Tiesiog dar viena šiukšlių programa.
Programą atsisiuntėte prieš tris dienas. Aš mėgavausi žaidimu. Tačiau aš pasiekiau 30 dieną, o žaidimas atsitiktinai užšaldys raundo metu ir mirksi, kol galiausiai uždarysiu programą. Dabar negaliu ištverti 30 dienos. Žaidimas turi potencialo. Tačiau klaidas reikia ištaisyti.
Man patinka sutikti rusus kaip dabar beja žaisti man kaip žaidimą nesiskiria🙄
Klientų reakcijos dažnai visiškai priešingos atsiliepimui, kurį jie jums palieka. Po tam tikro dienų skaičiaus jūs uždirbsite tik porą dolerių per dieną, nebent žiūrėsite reklamas, kad padidintumėte savo pinigus, ir net tada uždirbate tik 20 dolerių. Iš esmės priversti jus pirkti deimantus automatiniam atnaujinimui, kad pasiektumėte realią pažangą. Pažangos trūkumas tampa toks akivaizdus, kad galiausiai jūs neuždirbate pinigų, nes klientai nuolat ateina, norėdami užpilų, kurių negalite sau leisti nusipirkti. Neatsisiųskite.
Man patinka šis žaidimas ir žaidžiau jį įjungus ir išjungus nuo tada, kai buvo tik 1 skyrius. Žaidimas yra pakankamai lengvas, kad nesukeltų pernelyg didelio streso, bet vis tiek yra pakankamai sudėtingas, kad būtų įdomus. Man patinka įvairovė ir įtraukumas, kuris rodomas per personažus. Dėl naujo atnaujinimo buvo sunku žaisti ilgą laiką. Česnakas užauga per 12 valandų, o jam pasibaigus žaisti tampa labai sunku. Trumpesni laikai leistų žaidėjams žaisti ilgiau (daugiau reklamos rev už u). <3
Good Pizza, Great Pizza Santai poew
Gana puiku ir gražu, tačiau dėl naujų įvykių ir atnaujinimų jis tapo mažiau patogus naudoti. Kai kurias premijas, pvz., krosnies padidinimą, anksčiau buvo galima gauti grynaisiais pinigais, tačiau dabar priimama tik nauja valiuta, skirta „mokėti laimėti“. Naujausias "įvykis" tiesiog turi klientų, kurie pateikia kvailus prašymus ir NEkonkretizuoja, ko nori, bet jūs turite tai padaryti iš naujo, jei suklydote. Kai šie įvykiai yra suporuoti su vanilės žaidimo įvykiais (kultu), turite PADARYTI VISĄ DIENĄ, kol pavyks, be konsultacijų, kaip PATOBULINTI.
Super
Мне очень нравится эта игра
Kamilė
Man labai patinka šis žaidimas, žaidžiu jį visą laiką. yra skelbimų, bet skirtingai nei kiti žaidimai, jie nėra susiję su kiekviena smulkmena. TAČIAU šiek tiek erzina, kad kad ir kokį įrenginį turėčiau, jis neatrodo mano duomenų, kai bandau juos atkurti.
Visai nieko bet, labai sunku su klientaisir pinigų mažai gaunu😑
Siulau labai geras
Fainas žaidimas
Labai gražu. Reklamos neerzina, aš ką nors gaunu, jei jas žiūriu, ir ją galima žaisti, net jei nemoku pinigų. Ir žaidimas yra gražiai sukurtas.
Labai linksmas žaidimas kaip tikrovėje
Tik 3 žvaigždutės, nes reikia pirkti su brangakmeniu .. ar galite nusipirkti bent jau jokio brangakmenio.
グッドピザ、グレートピザ — クッキングゲーム ミニゲーム dpq