Post by acinpouconda on Feb 5, 2022 12:37:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smashers.io – ciekawe gry io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smashers.io – ciekawe gry io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać nieskończone tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Smashers.io – ciekawe gry io 2022 version ▞▞▞
Co to za gra bilkul przeszkadza ci w tej grze?
Jest bardzo fajnie grać i każdy może zagrać w Bye Doina
Jestem starym graczem smashers.io Nie mam nic, proszę daj mi nowe postacie
1 gwiazdka, bo chcę wśród nas skórki, ale jej nie ma w grze... Jestem taka zła
ta gra jest bardzo fajna, ale reklamy są najgorsze, jest bardzo nudna, po prostu zabijaj ludzi i wygrywaj, gdyby była trochę bardziej wymagająca, byłaby o wiele zabawniejsza, a kiedy możesz zdobyć tylko 50 dolarów, zrób to trochę więcej. Myślę, że twoja gra to śmieci, po prostu zabijaj ludzi i wygrywaj Nigdy nie przegrałem w tej grze jest to łatwe, dlatego jest to najgorsze
Daję mu 4 GWIAZDKI PONIEWAŻ WRÓG SĄ MYŚLI I TRUDNO ICH POKONAĆ PLS UCZYNIJ TO SUPER ŁATWE A ZARABIANIE PIENIĄDZE TO 989 $ KAŻDY POZIOM PLS SPRAW, ŻE TO TAK
lubię tę grę
Świetnie✌
Imposter Smashers Fun io game - Apk AMP
Najgorsza gra na świecie bardzo polecam wszystkim.
Zabawne, ale nie podoba mi się to, że po tym, jak staniesz się tak duży, mniejszy gracz wciąż może cię trafić. To znaczy, że mogę po prostu czekać i biegać, pozwolić wszystkim się zabić, a potem otrzymać ostateczny cios i zająć pierwsze miejsce.
Fajna gra ale tylko 4 gwiazdki bo nie można zmienić skina.
jest dla mnie ok, ale nie ma dźwięku?
Lol, ta gra jest tak zabawna i fajna, więc 5 gwiazdek
Gra „Bacteria Smasher” jest gra casualową, zręcznościową, w formule free to play, udostępnioną w wersji na Android i przeznaczoną dla
MEGASPIN.IO darmowa gra online na Grymini.pl
Smashers.io - Fun io games Arkade jngq
KOCHAM SMASHERS IO FUN GAME, ale z jakiegoś powodu nie wpuści mnie do płaczu, ale nadal ją kocham, dzięki bardzo
Rozbijemy banki
Najgorsza gra
😋😛😊🙂❤️.
Nie mogę odpalić i do tego 1 godz mi się ładowała (-_-(-_-(-_-(-_-(-_-(-_-(-_ -(-_-(-_-(-_-
Pobierz bezpłatne gry dla systemu Huawei Y6p - Smart-Loads ...
Fajnej. Gra. Ale. Są. Reklamy
Sonic Dash 2: Sonic Boom 街機 lwnj
70. urodziny JK na moje urodziny są 1 listopada. Jestem bardzo zadowolony z mojej rodziny, a mój telefon jest teraz w pracy, ale zajmie się domem moich przyjaciół OK, więc jaki jest pożytek z tego miesiąca na cały dzień daleko jesteś ypooooooooooooooooo robisz dzisiaj piękna pani?
Smashers.io - Fun io games Arcade mqcx
Nuda, niby zabijasz ludzi ale nic poza tym
Smashers.io - Fun io games Spillehall xidp
Ta gra jest gówniana tyle mega bajtów że się nie da a maksymalnie moge miec 8 mega bajtów na telefonie więc musiałem pierwszyac spotify i messenger
nie sądzę
brak kolorów
Ta gra jest super i bardzo ,żeby można było dodać coś nowego to będzie fajniej xd ,,,,,,
, 😡😡😡😡😡😡😡😡😕😕😕😕😕😂😂😂😂😂😂😂😯😯😯😯😆😆😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍♋♋♋.
Jedna z "gier io", którą stworzyłem na innym koncie, nie na tym, którego używam, ale ukarałbym je, gdybym nie był dzieckiem i tak, tworzę gry, ponieważ moi rodzice umieścili mnie w szkole kodowania