Post by acinpouconda on Feb 5, 2022 12:15:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ צ'יטים מגדילים כסף ▞▞▞
▞▞▞ Buildings for Minecraft 2022 version ▞▞▞
2863 Piece LEGO Minecraft The Mountain Cave 21137 ...
Buildings for Minecraft Hiburan kcuf
כיצד לנגן מיינקראפט מכונן פלאש בכיף לבניין בלוקים בכל מקום
House Building Mod Minecraft APK - Download for Windows
למה לאחרונה החיפוש לא עובד
Minecraft 5.8 לאנדרואיד 2019 לאנדרואיד 4.2 ואילך. יישום זה מופיע ב בידור קטגוריה של חנות האפליקציות של גוגל.
זה הכי טוב כי המוד הזה לבנות מהר יותר מאשר המציאות אבל זה צ'יטים
זו אפליקציה מצוינת, אבל לצערי מצאתי באג בעת טעינת בניין, כמה בלוקים או מכולות שבורים או חסרים, (כלומר חסר ראש הבוכנה, לא ניתן לפתוח חביות/חזה, גם תנור ומיכלים!) אני מקווה שתצליחו לעשות זאת. תגובה מהירה בנושא.
נינטנדו - Nintendo
ברור למה אני לא אוהב את זה אבל פעם אחת התכוונתי להתקין עץ חג המולד אחרי שהתקנתי אותו חשבתי שזה אותו הדבר אבל כשהסתובבתי ראיתי את הבית שלי שבניתי נחתך לשניים
למה לא עובד על הבטא של Minecraft כשאני לוחץ על ההתקנה אין עולם בסט!
האם תוכל בבקשה להוסיף 1.16.x בלוקים ולהעתיק את הפריטים על כל שידות?... בניתי את הבית שלי והבלוקים 1.16 חלולים
די מגניב אבל הייתי צריך לשים שם יותר בנייה שהעץ יהיה מגניב כי מצא כל בית אחר לשים בבניין העיר שלי
Cooking Chef - Food Fever Arkadspel ptap
זה המוד הכי מגניב אי פעם שאפילו לא הייתי צריך לבנות שמור על העבודה הטובה והקשר עבור המוד
למה בכל פעם שאני מוריד בניין זה כל כך איטי בבקשה תקן את זה
זה טוב אבל כשהוספתי אותו פעלתי לפי ההוראות אבל העולם עדיין לא הופיע
עבודה נהדרת עם האפליקציה👍. אבל כשאתה הולך ומוחק את מיינקראפט ומשיג את זה שוב וכשאתה הולך לעולמות שלך זה כמו שחור רק שחור אתה לא יכול לראות כלום אתה יכול לראות רק את הבלוקים 😒 אבל זה עובד אז 4 ביש.
מיינקראפט עבדה לפעמים אבל זה לא
זה היה טוב עד העדכון החדש. עכשיו זה לא יציג את העולם המעודכן החדש
אחלה אפליקציה כלב בן כלב
by InfiniMiner, Minecraft and the like. Features: ... Voxel based lighting with gameplay consequences (light caves and buildings with torches)
אפליקציה נחמדה אבל הבעיה אם אני עושה את הבנייה שלה לוקחת * 3 דקות ו-11 שניות. אני ממש טיימר זה בגלל ההמתנה כל כך גרועה אז בבקשה תקן אני יודע שאתה לא יכול לראות את הדירוג שלי אבל אם אתה רואה... תקן את זה
פעם עבד בשבילי אבל יום אחד זה פשוט לא נתן לי לשים שום דבר בעולם המיינקראפט שלי וזה לא אומר כלום במיינקראפט שלי שזה באג באג ואני מאוד אוהב שתתקן את זה
אתה יכול בעצם להשתמש באפליקציה הזו כגוש מבנה חוצה עולם!
אני כל כך אוהב את האפליקציה הזו אבל אני נותן 2 כוכבים כי האפליקציה הזו לא תומכת ב-1.18 אז בבקשה פתור את הבעיה הזו
זה בסדר להורדה של builds אבל כשאתה מעלה builds רוב הזמן זה מוחק חצי build שלך
מלךךךךךךךך
האפליקציה הזו כל כך נחמדה שאנחנו יכולים לצלם כל בסיס יוטיובר ותודה אחרת עבור מיינקראפט
מדהים להעברת הבניינים שלי מעולמות לחדשים. במיוחד בעולם לטווח ארוך היה לי בכל פעם שמתרחש עדכון גדול. רק הלוואי שהייתה דרך להדביק בנייה בסופו של דבר ומטה. יהיה מגניב.
אני אוהב את זה! אבל יש בעיה מסיבית... לחצתי על כפתור ביטול השינויים וזה מחק את כל מה שנבנה מאז 21 בספטמבר! אני בוכה כל כך חזק! הכל נעלם! 😱😰😥 אני עדיין אוהב את האפליקציה, אבל בבקשה תגיע למקום שבו הכפתור הזה לא מוחק הכל ותגרום לו למחוק את הדבר שבחרת! 3 כוכבים עכשיו! תקן את זה בבקשה! כל כך שמחתי כשקיבלתי את האפליקציה הזו, אבל עכשיו אני מרגיש מבולבל ונבגד! והאם אתה יכול ליצור כפתור ביטול כך שהוא יתקן את כל מה שנעשה ביי השינויים לבטל
הסיבה שהדירוג הזה אינו 5 כוכבים היא כי כל מבנה גדול ישחית את העולם (חסרים נתחי הרים, מבנים חסרים וכו')
Minecraft: 10+ Prison Redstone Builds! (easy). 9:45; BBlocks. מיינקראפט, אבל אני יכול לשבור ... Building a 40,000 Block High Minecraft City in 24 Hours.