(Android/iOS) AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter cheat code генератор злато
Feb 5, 2022 12:09:48 GMT -5
Post by acinpouconda on Feb 5, 2022 12:09:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code генератор злато ▞▞▞
▞▞▞ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 2022 version ▞▞▞
Тази игра е два пъти по-готина от предишната игра по отношение на визуализацията, но играта е много лесна и кратка, изостава на определени лв, въпреки че имах 4gb ram телефон, freemium е просто невъзнаграждаващ, честно казано прекарах пари за тази сума е почти същата като за първата игра, но в крайна сметка се оказа разочароващо, тъй като моето gplay постижение за пълните 66 звезди не се показва, въпреки че вече завърших всичко.
Ако играта наистина работеше надеждно, бих й дал перфектна оценка. Но съм изпитвал, че приложението се затваря от само себе си твърде често, за да го препоръчам. Изглежда или счупен, или недовършен.
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arkádové gezb
Обичам играта, но трябва да са повече нива и да са по-дълги. Лесен за победа. Победих го само за няколко часа. Иначе страхотна игра!
Добра графика и лесно управление
Е, наистина се наслаждавах на тази игра, имах купища надстройки на самолети и оръжия, можех да избирам какъв самолет искам, след това трябваше да изтегля надстройка за играта и загубих партидата, започнах да играя отново, но наистина загубих интерес сега трябва да започна отначало, възстановете моя надстройка или просто ще изтрия играта
Той сам го изтри от телефона ми
Уау, много вълнуваща игра!
Свали AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter за Android на Aptoide в момента! Без допълнителни разходи. Потребителска оценка за AirAttack 2 - WW2 Airplanes
AirAttack 2 (известен също като AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter) е аркадна видео игра от 2015 г., разработена от Art In Games за iOS и Android.
добре
Доста забавно. Много действие.
AirAttack HD Lite - Последна Версия За Android - Изтегляне На Apk
Добро време ще прекараме
Звуковите ефекти и музиката са добри просто логика как така бавно лети самолет
Страхотна игра нямам думи тя говори сама по себе си.
Екипът е положил много упорита работа, създаване, мисли, за да направи тази изящна игра. Много добре направено.
Гадно е
Изтеглете Bullet Hell Monday Finale 1.1.0 APK Android com.msykit ...
Никакви указания... ПОМОЩ!
Много Добра
Нищо ново аркадна игра със същия външен вид от 80-те. Да, можете да унищожите нещата, но не можете да преиграете ниво, за да получите пропуснати голове. За огромна игра бих очаквал повече от нея.
Има грешка в тази игра, когато изиграх няколко мисии или преиграх няколко мисии на територията и всичко става розово с изключение на самолета и врага, но мисля, че това е нивото, на което унищожавате тази електрическа кула и гигантския резервоар за сняг
"това е добро приложение, но изтощава батерията на телефона ви доста бързо, така че, моля, не го изтегляйте, това е истината."
Играл съм много видове игри с изтребители като тази. Но този е просто страхотен. Графиката е много добра. Харесвам и битките с шефове в тази игра.
Страхотна игра! Поддържа режим на задържане на S Pen, така че можете да играете, без да докосвате екрана. Страхотно.
Не мога да постигна някои цели на някои нива. Пример: в ниво 11 парашутни бомби не съществуват, вие ги нямате. Играта е наред.
Харесвам тези игри много, защото бяха толкова забавни и вълнуващи
гадно..
Как да се добави приятел?
Страхотна игра, но бих искал да я добавят. Играх от доста време и изиграх цялото съдържание, така че нямам какво друго да правя. Играта не е актуализирана от ноември 2019 г....
Хубава е
Толкова фалшиво. Искам да кажа, че предпочитам Air attack 1, защото има ужасна графика и фалшиви лоши момчета. Повярвайте ми, не изтегляйте
сваляй народе
Харесвам играта, като мислех още едно действие за превъртане 7
Наистина ми харесва да играя и графиката е страхотна. Предполагам, че очакват хората да харчат истински пари за играта(ите). НЯМА ДА РАЗХОДЯ, за да продължа напред. Не е честно или бих дал 5 звезди
Добра игра 😁😋👍👏👏👏👏👌✌😂
Беше забавна игра, но сега рекламите от Google покриват горната част на екрана, когато го отворя. Не може да се играе, както е.
Много вълнуващо и предизвикателство, има нужда от повече нива
Геймплеят е страхотен, харесвам звуците и музиката. Графиките са реалистични и страхотни 😊. Харесва ми също, че можете да надграждате оръжията си преди всеки етап и не ги губите, ако бъдете свалени 👍. Единственият проблем е забавянето. Започва на етап 4. Трябваше да рестартирам на етап 4 три пъти. На третия път телефонът ми замръзна, така че трябваше да деинсталирам играта. Ето защо оценката е три звезди. Истински срам също ☹️. Много ми хареса тази игра. Моля, отстранете този проблем 🙏.
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arcade hyy
School of Chaos Online MMORPG Παιχνίδια ρόλων hyk
Забавно време отнема какво повече бихте искали
Баланс
Добре
Въздушна WW2 /6/6/ се появява, виждате🏳️🌈
Описание ; Pacific Navy Fighter. (4.3/5) · 26,695 ; Ships of Battle : The Pacific. (4.2/5) · 10,952 ; AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter. (4.5/5). 67,080 ; 1942